Akkermolenweg 11
4881BL
ZUNDERT
tel. 076-5973889

Om half drie begon op Sportpark Akkermolen in Zundert de wedstrijd Moerse Boys tegen Silvolde. Silvolde 1 stond voor het eerst onder leiding van interim-trainer Dennis van Beukering. Marco Olthuis stond weer in het doel en opvallend was Geno Mijnen als reserve-keeper, omdat Stan ten Vaarwerk ziek was. Wout Blasman was afgelopen week ook ziek en had donderdag niet getraind. Hij zat daarom op de bank en Cem Köse stond in de spits. Het begin van het duel was vooral aftasten. De eerste kans was na tien minuten voor Rik Mol van de thuisploeg, die echter zwak inschoot. De volgende mogelijkheid was voor Mike Severs namens Silvolde. Doelman Tom Magielse van Moerse Boys kon nog net met de voet redding brengen. In de rest van de eerste helft waren de kansen schaars. Maar in de laatste minuut voor de rust scoorde Jorn Eijkelkamp zowaar fraai met een keiharde kopbal in de linker benedenhoek, maar volgens scheidsrechter Witlox had hij even daarvoor een overtreding gemaakt op Marvin de Beer van de thuisploeg.

De tweede helft begon met een grote kans voor Moerse boy Rik Mol, maar hij schoot naast. In de zestigste minuut was het even schrikken voor de meegereisde Silvolde-supporters. Het was Daan van den Broek, die uit een corner raak kopte. Maar ook hier ging volgens de arbiter een overtreding aan vooraf. In het laatste half uur kwam bij Silvolde Max Tamboer in het veld voor Mike Severs. Tolgahan Yayla en Chiel Terhorst vervingen Cem Köse en Joris Bieleveldt. Er waren nog wat kansjes over en weer maar het bleef zoals het begon: 0 – 0. Beide partijen waren na afloop tevreden met de terechte uitslag.