1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 1

Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Na vijf bekerwedstrijden is de JO14-1 nog ongeslagen. Vorige week een gelijkspel tegen AZSV JO14-1 en vandaag de ruime 4-0 overwinning op Lochem JO14-1.

Helaas was de selectie niet compleet vandaag, spits Tahsin en buitenspeler Jonie mochten niet meedoen in verband met blessures. Het mooie aan een paar afwezigen is dat de staf kan puzzelen en niet stil hoeft te zitten. Verdediger Eyup werd omgetoverd tot spits en dit deed hij zoals het hoort: hij scoorde vandaag drie doelpunten. In de eerste helft was het allemaal even wennen, maar na rust had hij het helemaal gevonden.

Met een ijzersterke achterhoede gaven we geen kans weg. Steyn, Siem, Julian en Stijn speelden allemaal goed en zorgden steeds voor rugdekking, wanneer dat nodig was. Toch was het goed te zien dat een aantal spelers gisteravond weer naar de Graafschap was geweest, kleine oogjes…. Gelukkig waren ze wakker genoeg om Lochem op te rollen. Met nog een doelpunt van Joes na een mooie aanval en een aantal goede passes van Jasper was de uitslag bepaald. Lovis liet in de laatste minuten nog even zien weer uitstekend op de mid-mid positie uit de voeten te kunnen.

Volgende week spelen we om 12.30 uur tegen UNO’21 JO14-1 uit Borculo en omstreken. We spelen op De Paasberg. Tot dan!