Ongeslagen status voorbij voor Silvolde 5

Ongeslagen status voorbij voor Silvolde 5

Silvolde 5 (zon)

1 - 3

Longa '30 13 (zon)

Competitie

Mannen beker reserve zondag 2e ronde Groep 2 01

Datum

24 november 2021 20:00

Scheidsrechter

B. Mellendijk

Accommodatie

Sportpark De Munsterman
Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Op deze woensdagavond stond de bekerwedstrijd Silvolde 5 - Longa'30 13 op het programma. We hadden al onze bekerwedstrijden tot nu toe gewonnen en dus besloot de KNVB in te grijpen. We moesten tegen een 6e klasser... 

Vanaf de aftrap was het duidelijk dat Longa een aardige ploeg had. Veel lopende mensen en iets meer techniek dan we gewend zijn. Al met al konden we ze nog wel redelijk tegenhouden, maar toch braken ze af en toe door of probeerden ze het van afstand. Eén van die pogingen werd ons fataal en werd het 0-1. Wij konden voorin eigenlijk geen vuist maken de eerste helft. 

Lekker aan de thee in de rust. We hadden door dat zij niet tevreden waren over hoe ze voetbalden. Dat gaf ons moed voor de tweede helft...

We begonnen aardig de tweede helft en hadden iets meer grip op de tegenstander. Dit kwam met name omdat we zelf iets rustiger aan de bal waren. Helaas bleek dit niet genoeg en werd het 0-2 en ook nog 0-3 voor Longa. Bram redde onze eer nog een klein beetje en scoorde de 1-3. 

Helaas betekent dit het eind van onze ongeslagen reeks, maar we mogen niet ontevreden zijn. Hopelijk mogen we aanstaande zondag nog voetballen... Zo ja, dan gaan we weer vol voor de winst tegen Den Dam.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!